Årets bästa tekniska julklappar

Vill du att golvet ska vara rent hemma utan att du behöver gå runt med den där jobbiga dammsugaren, eller känns det viktigt att investera i hälsa och fitness, eller behöver du bättre ljudkvalitet i ditt liv? Oavsett vad du vill förbättra kan du ta hjälp av teknik för att förhöja din livskvalitet. Det är alltid lite roligare att få en smartklocka eller robotdammsugare än ett par svart-vita posters; speciellt om man älskar teknik som vi gör.

Den nya utgåvan av Apple Watch, nummer 6, fokuserar vidare på viktiga hälsofunktioner. En av de nya funktionerna i sexan är att man kan mäta syresättningen i blodet. Det går att debattera hur viktigt det är att ha den funktionen på sin klocka, men å andra sidan är det viktigt att hålla koll på det eftersom det indikerar hur pass pigg och kry du är. Vi är sugna på Apple Watch 6 mest på grund av den nya S6-processorn som påstås vara upp till 20% snabbare än den föregående processorn. De har även valt att integrera teknik som gör att skärmen är 2,5 gånger ljusare, vilket är ett stort plus.

En annan fin julklapp är Apple AirPods Pro som ligger på drygt 2 100 kronor och en uppsjö av häftiga högtalare och hörlurar som har kommit ut i år. Musik har varit en starkt växande trend under årets gång, kanske för att vi har haft mer tid för oss själva med hemmakontor och liknande? Sedan har vi Xbox Series X och Sonys PS5 som många män trånar efter denna vinter.