Utemöbler är ett måste

Själv uppskattar jag definitivt möjligheten att kunna spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Särskilt på min egen gård. Och därför tycker jag att kvalitativa utemöbler är ett måste. Oavsett om det handlar om en hammock, klassisk baden-stol eller robusta och pålitliga rottingmöbler så är det saker som jag vill ska finnas tillgängliga. Jag tycker det är en bra idé att ha ett ganska varierat utbud av diverse utemöbler så man kan anpassa dem utifrån säsong. Det ger en riktig känsla av frihet.

Men vad är egentligen poängen? Själv har jag i stor utsträckning tröttnat på idén att det bara är under sommarmånaderna som man ska spendera tid i trädgården. Jag tror helhjärtat på att man genom lite noggrann planering kan se till att man året om man dra nytta av sina biytor. Detta synsätt har gjort under för såväl min hälsa som min produktivitet, och jag skulle aldrig någonsin vilja gå tillbaka till hur det var förr.

Fast egentligen behöver man inte göra det onödigt krångligt. Skaffa lite varierade och spännande utemöbler, anpassa dem utifrån säsong och ge dig själv rätt förutsättningar för att vara utomhus så mycket som möjligt. Det bjuder även på många chanser att umgås med familjen, laga mat ute och få ut det mesta av vardagen. Vill du ha ett aktivt liv så finns det nog inget bättre val än att på sikt sudda ut gränsen mellan att vara inom- och utomhus. Fundera på om det inte kan vara något för dig.