Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

We're all gonna die, det om något är häpnadsväckande

Jag tror mig ha hittat något av det häftigaste jag stött på inom fotografi på webben. Det rör sig om fotografen Simon Høgsberg och hans projekt We’re Alla Gonna Die – 100 meters of existence. På bilden som mäter 100 x 0.78 meter kan man se 178 personer som fotograferats inom loppet av 20 dagar på ett och samma ställe.

Det är svårt att inte fastna för alla olika personligheter. Vilka är de? Vad tänker de på? Vart är de på väg? Häpnadsväckande. Minst sagt.

Leave a reply / We're all gonna die, det om något är häpnadsväckande

*

*