Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

På måndag går en dröm i uppfyllelse

Det finns många anledningar till att jag är egen företagare, en av de främsta är att jag på eget initiativ får jobba med det jag brinner för. Idag blev det klart att jag på måndag tar ytterligare ett steg i mitt företagande, med följd att Indiebytes verksamhet breddas och jag får en spännande utmaning. Det rör sig om ett ekonomiskt obetydligt steg, men eftersom det är lite av en dröm som går i uppfyllelse har det ekonomiska aspekterna ingen större betydelse. A och O, det ska vara roligt att arbeta! Mer information kommer på måndag…

3 Responses / På måndag går en dröm i uppfyllelse

Johan 10 september 2008 at 23:38

Spännande!

Svara
Stefan 11 september 2008 at 04:06

Låter intressant. Ser fram emot mer information. :)

Svara

Pingback: Från dödlig kaffedrickare till odödlig barista @ andreask.se

Leave a reply / På måndag går en dröm i uppfyllelse

*

*