Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Open Coffee i Norrköping

På lördag 28 mars klockan 13:00 kör vi igång Open Coffee här i Norrköping. Efter att i onsdags ha skrivit ett kort och koncist mail till Joop Dooresteijn om mitt intresse att styra upp Open Coffee här i stan, hade jag redan morgonen efter ett svar i min inbox och inloggningsuppgifter till opencoffee.se. Snabba puckar! På fredagen tog jag en sväng förbi Jolla Chokad & Dessert för att presentera Open Coffe-konceptet och se om Gebro och Jolla kunde tänka sig att ställa caféets övervåning till vårt förfogande på lördag. Det hela föll i god jord och det är där, på Prästgatan 3, som vi kommer att träffas på lördag.

Vad är Open Coffee?

Enligt definitionen som finns att läsa på opencoffee.se så är det en samling för entreprenörer, utvecklare och andra som är intresserade av företagande. Man träffas varje vecka på lediga, bekväma platser som inte är typiska konferensplatser och slopar allt det formella i förmån för nätverkandet – gärna över en kopp kaffe.

Känner du att Open Coffee inte är din grej? Då kanske Erik Petterssons initiativ Webbfika kan vara något?

One Response / Open Coffee i Norrköping

Pingback: Open Coffee på Bloggy och Facebook | andreask.se

Leave a reply / Open Coffee i Norrköping

*

*