Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Nya tag och ny design

Det började bli dags för en omformning av den här bloggen, vilket jag nu har börjat ta tag i. I nuläget finns det en del brister i den nya designen, jag ska dock försöka åtgärda dem så fort som möjligt; du som läsare får mer än gärna hjälpa till genom att ge mig respons och rapportera eventuella fel. Tack!

10 Responses / Nya tag och ny design

Jimmy Asklund 11 januari 2009 at 11:52

Det här blir riktigt nice.

Svara
Jonas 11 januari 2009 at 13:58

Trevligt! Hur får du in de fina små avatarerna?

Svara
Erik Stenman 11 januari 2009 at 14:02

RIktigt snyggt men det känns som om det behövs lite justeringar på titeln med svart bakgrund. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag stör mig på men det kan vara kontrasten svart mot grått. Jag skulle testa med en 1 pixels border runt i någon nyans ljusare än svart alternativt rosa.

Svara
Andreas Karlsson 11 januari 2009 at 14:08

Jag är inte helt nöjd med den, men jag kände att det får bli ett senare bekymmer. Har du några förslag på hur den kan förbättras? Eller tycker du att den ska bort helt?

Erik Pettersson 11 januari 2009 at 16:19

Jag gillar sidhuvudet! Kanske lite padding så det svarta faller ut några pixlar från texten? Blev det WordPress MU?

Svara
Johan Hermansson 12 januari 2009 at 01:28

Härligt med nya tag! Eller menar du möjligen tags? ;)

Svara

Leave a reply / Nya tag och ny design

*

*