Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

ESPR.

Jag har lyckats med mitt mål med att göra en godkänd espresso och jag har även fått servera kaffe av alla de olika slag, men jag har oerhört mycket kvar att lära. Mitt andra mål, att sätta upp en blogg där jag kan skriva om min utveckling från dödlig kaffedrickare till odödlig barista, är också uppfyllt: http://www.espr.se! På ESPR. (RSS) kan du följa och kommentera mina framsteg – och, Gud bevare mig, snedsteg – som barista under utveckling. Du är givetvis även hjärtligt välkommen till Prästgatan 3 i Norrköping!

På grund av många nya intryck och därmed otroligt trötta kvällar blev föregående vecka en dålig vecka för andreask.se. I lördags satte jag mig dock på Jolla Choklad & Dessert som betalande gäst och skrev ner en punktlista med ämnen för framtida blogginlägg. Det var ett bra drag, mer papper och penna!

One Response / ESPR.

Emma den lilla 22 september 2008 at 13:38

Tack så hjärtligt för den fina presenten! Skivorna snurrar nu plikttroget rätt in i trumhinnan på en fascinerad femtonåring. (Lovers in japan på Viva la Vida känns väldigt passande i min situation angående japanen…)

Frid broder!

Svara

Leave a reply / ESPR.

*

*