Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

En trevlig boktrave

Alla böcker utom en

Alla böcker utom en

Väntan är över, i alla fall den värsta… Idag fick jag nämligen mina efterlängtade böcker, alla utom en: Konsten att skriva så dina kunder vill köpa (Jack Hansen). Utöver böckerna jag redan nämnt här på bloggen så innehöll bokpaketet även Idéer (Dorte Nielsen) och The 4-Hour Workweek (Timothy Ferris). Den sistnämnda har jag redan som vanlig bok, men eftersom jag inte tagit mig för att läsa den ännu tänkte jag att det kunde vara värt att köpa den som ljudbok och istället lyssna på den när jag är på resande fot.

6 Responses / En trevlig boktrave

Erik Pettersson 27 februari 2009 at 02:00

Trevlig trave i en fin bild. Jag känner att det är dags att börja läsa fler böcker (i pappersform!).

Svara
Mattias 2 mars 2009 at 21:27

Det där ser ut som en skön trave böcker. Du har mycket bra läsning framför dig. Men varför 2-3 ex av varje bok? En för att läsa, två för att ha framme som coffee table books?

Jag tackar för boktipset om Idéer.

Svara
Andreas Karlsson 4 mars 2009 at 09:55

Nya ord till salu och Write to sell gav jag bort som inspiration för framtida uppdrag. Två exemplar av Idéer kommer även de att byta ägare – mer om detta senare.

Kolla gärna upp boken Inspired också!

Mattias 7 mars 2009 at 13:43

Konstigt. Jag sprang på Inspired för ett eller två år sedan. På designmuseet under en helg i Köpenhamn, då min flickvän och jag bodde på Fox… Men jag har inte läst den. Ännu. Har du?

Svara
Andreas Karlsson 17 mars 2009 at 11:09

Driver du med mig?! Jag köpte den för lite mer än ett år sedan på Dansk Design Center. Jag behöver kanske inte säga var vi (jag och min flickvän) bodde?

Jag har läst boken och tycker att den är väldigt trevlig att plocka fram när man har kört fast. Inspirerande bok!

Leave a reply / En trevlig boktrave

*

*