Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

En fest för livet

I helgen fick jag låna en bok av Hanna: En fest för livet av Ernest Hemingway. Jag började läsa den innan jag skulle sova igår och hittade ganska snabbt ett stycke jag fastnade för:

Det var också i det rummet som jag lärde mig att inte tänka på något av det jag höll på att skriva från det ögonblick då jag slutade tills jag började igen nästa dag. På det sättet skulle mitt undermedvetna arbeta med det och samtidigt kunde jag lyssna på andra människor och lägga märke till allt, lära mig saker, hoppades jag; och så skulle jag läsa för att jag inte skulle tänka på mitt arbete och göra det omöjligt för mig att genomföra det. När jag gick nerför trappan efter att ha gjort ett gott arbete – och det fodrade inte bara disciplin utan också en del tur – hade jag en underbar känsla, och då stod det mig fritt att promenera vart som helst i Paris.

Jag måste lära mig att lita på att mina tankar, idéer och projekt fortsätter processas när jag kopplar bort dem helt för en stund. För mig är skönlitteraturen en härlig kravlös tillflykt utan direkta förhoppningar, jag borde återvända dit oftare…

Tack Hanna!

5 Responses / En fest för livet

Hanna 13 oktober 2008 at 14:31

visste att du skulle gilla den. :)

Svara
Markus 16 oktober 2008 at 15:51

<offtopic>
Tja. Har du kollat användaravtalet med google så att du verkligen får ha andra annonsörer på din sida?
</offtopic>

Svara
Andreas 16 oktober 2008 at 23:41

@Hanna: Du är bra! Tack!

@Markus: Jag tror att du finner ditt svar här: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=sv&answer=32849

Svara
Jimmy Asklund 20 oktober 2008 at 14:03

andreask.se – Måndagsbloggen!

Svara
Andreas 21 oktober 2008 at 13:25

@Jimmy Asklund: Den här veckan varierar jag mig lite genom att publicera en artikel idag – tisdag…

Svara

Leave a reply / En fest för livet

*

*