Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

CSS för Bloggy

Arbete pågår med en egen stilmall för Bloggy

Jonas Lejons mikrobloggstjänst Bloggy har en trevlig funktion som tillåter användaren att applicera en extern stilmall på sidan. Tvunget att testas, så nu har jag börjat knacka lite CSS för Bloggy – men det är en bra bit kvar innan jag är klar. Du får gärna vara med och tycka och tänka om vad som är bra och vad som kan bli bättre. Stilmallen hittar du på http://www.andreask.se/bloggy.css och allt du behöver göra är att ange nyss nämnda URL under inställningarna för ditt konto. Än så länge är det ostrukturerat och rörigt i filen, men det kommer att städas upp vartefter.

Om du tappade bort dig på ordet mikrobloggtjänst kan jag varmt rekommendera Mymlans artikel Mikroblogg för dummies.

One Response / CSS för Bloggy

evelinapersson 25 februari 2010 at 16:24

hej hur gör jag min egna stilmall ? kam ma gör det ?

Svara

Leave a reply / CSS för Bloggy

*

*