Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Bloggarna äger kulturen

Jag minns inte när jag senast köpte en kvällstidning, mycket av journalistiken är ju under all kritik – mer än i de flesta andra tidningar. Idag ska jag dock svälja min stolthet tillsammans med mina principer och köpa ett exemplar av Expressen. Varför?

Genom Resumé fick jag reda på att Expressen låter tre nätkollektiv ta över kultursidorna de kommande tre fredagarna, med start idag. De tre kollektiven svarar själva för materialet de skickar in och tidningen står som ansvarig utgivare.

Först ut av de tre kollektiven är Kjell Häglunds Weird Science, en film- och tv-blogg vars redaktion består av ett tiotal skribenter. De fick frågan för några veckor sedan och tackade genast ja. Idag kan man alltså se resultatet i Expressen, vill man inte köpa tidningen finns kultursidorna som pdf på Expressens hemsida.

3 Responses / Bloggarna äger kulturen

Jimmy 13 juli 2008 at 11:00

Nu var det lite stiltje i bloggen. Anar jag dambesök?

Svara
Andreas 13 juli 2008 at 19:20

@Jimmy:
Du känner mig väl, men morgondagen bjuder på minst två inlägg…

Vilken dag tar vi kaffe och bloggsamtal?

Svara
Johan 13 juli 2008 at 23:00

spännande initiativ

Svara

Leave a reply / Bloggarna äger kulturen

*

*