Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Billig bildlig inspiration

The Polaroid Book inhandlades i helgen, lättsmält inspiration. Som så ofta när det gäller Taschen så får man mycket inspiration för pengarna. Den passar mig perfekt – tillsammans med en dubbel espresso – när jag känner mig oinspirerad och oengagerad. När det dessutom bara är bilder kan jag inte skylla på att jag inte har tid, vid tidsbrist nöjer jag mig med ett par sidor!

Missa inte heller mitt tidigare tips om boken Inspired!

One Response / Billig bildlig inspiration

Johan 26 september 2008 at 11:52

Tackar för tipset!

Svara

Leave a reply / Billig bildlig inspiration

*

*