Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Armhävningar för en bättre upplevelse av webben

För ett tag sedan nämnde jag SaveTheDevelopers.org i ett av mina blogginlägg, nu har jag hittat en liknande grej som jag personligen tycker ger ett enklare och mer stilrent intryck: Pushup. Om man besöker andreask.se med en föråldrad webbläsare får man numera ett enkelt meddelande om att det är läge att uppgradera webbläsaren, tack för det Pushup!

6 Responses / Armhävningar för en bättre upplevelse av webben

Alex 30 juli 2008 at 17:49

Så rätt =)

Svara
Erik Pettersson 3 augusti 2008 at 21:51

Oj, vilken höjdare! Implementerat och klart :)

Svara
Andreas 5 augusti 2008 at 09:05

@Alex:
Yes.

@Erik Pettersson:
Skoj!

Svara
John Ankarström 5 augusti 2008 at 17:19

Smart!

Svara
Jimmy 12 augusti 2008 at 20:37

Eller också handlar det om en push up-behå. Ett rejält lyft helt enkelt.

Svara
Jimmy Asklund 22 september 2008 at 22:04

Jag testade att surfa via min mobil och Opera mini, och fick då upp att jag behövde uppdatera min webbläsare… När jag klickade där kom jag till nedladdningssidan för Opera för Windows. Tanken är riktigt god, men i det här fallet var det tyvärr inte riktigt lyckat.

Svara

Leave a reply / Armhävningar för en bättre upplevelse av webben

*

*