Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Är du laddad?

Jag är ofta otålig. Det finns säkert många undantag, men jag är likväl otålig. Inte minst när jag sitter framför datorskärmen; ett tråkigt timglas, en ful badboll eller något annat tråkigt gör det inte roligare att vänta. Det finns dock hopp har jag fått reda på idag (via @martinkallstrom), jag har suttit ganska länge framför sidan han tipsar om och nu känner jag mig både inspirerad och väldigt laddad. Med en stor dos kreativitet kan man komma undan med långa väntetider…

4 Responses / Är du laddad?

Johan 14 januari 2009 at 10:24

Min otålighet är ibland gränslös. Tack för tipset!

Svara
Hanna 14 januari 2009 at 15:34

Åh så sött! Tack för att du alltid ger goa webbtips!

Svara

Leave a reply / Är du laddad?

*

*