Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Andreas enligt Hanna

Jag har blivit mindmappad.

Jag har blivit mindmappad.

Först ut med att beskriva mig är min kära Hanna Axelsson. Just nu bor hon i Uppsala, det vill säga alldeles för långt bort, och jobbar som webbredaktör för Ny Generation. När tillfälle ges bloggar och skriver hon även för IKON1931. Är du intresserad av att anlita en duktig skribent, hör av dig till mig så förmedlar jag kontakten!

Det här inlägget är en del av presentationen av mig.

3 Responses / Andreas enligt Hanna

Hanna 19 januari 2009 at 21:35

Jippie!

Svara
Jimmy Asklund 20 januari 2009 at 15:17

@Hanna Är det ”GuitarHero Mästaren” som kan placeras under ”någorlunda sanningsenligt”? ;)

Svara

Leave a reply / Andreas enligt Hanna

*

*