Andreas Karlsson

/

Om webbutveckling

Magento / WordPress / CodeIgniter / jQuery / Prototype /

Jag heter Andreas Karlsson och jobbar som webbutvecklare på Karlsson & Lord. Du når mig enklast genom andreas.karlsson@indiebytes.se eller 073-512 78 09.

Analog, anonym och Radiotjänst-anhängare – vem är du?

Anonyma vykort är spännande

Anonyma vykort är spännande

När fick du senast ett anonymt brev? Idag hittade jag ett vykort utan avsändare bland min post. Spännande! Med största sannolikhet är det någon som har läst frågan Vem är Andreas Karlsson? och känt sig manad att göra ett försök att klä mig i ord. Orden saknad, varm och te- & kaffedrickare får mig att tro att det inte rör sig om en man och att det inte är någon jag träffar särskilt ofta. Men jag kan ha fel. Träd fram ur skuggan du okände så bjuder jag på en fika!

Varsågod Radiotjänst!

Varsågod Radiotjänst!

One Response / Analog, anonym och Radiotjänst-anhängare – vem är du?

Johan 14 februari 2009 at 16:56

Spännande!

Svara

Leave a reply / Analog, anonym och Radiotjänst-anhängare – vem är du?

*

*